Головна » Головна сторінка

Шкільна успішність є важливим критерієм оцінки дитини як особистості з боку дорослих та однолітків. Ставлення до себе як до учня у значній мірі визначається сімейними цінностями.

Батьки задають і вихідний рівень прагнень дитини—те, на що вона претендує у навчальній діяльності та стосунках. Діти з високим рівнем прагнень, підвищеною самооцінкою та престижною мотивацією розраховують лише на успіх. Їхні уявлення про майбутнє такі ж оптимістичні.

Діти з низьким рівнем прагнень та низькою самооцінкою не претендують на багато ані в майбутньому, ані в теперішньому. Вони не ставлять перед собою високі цілі та постійно сумніваються у своїх можливостях, швидко упокорюються тому рівню успішності, який виникає на початку навчання.

Особистісною особливістю у дітей може стати тривожність. Висока тривожність набуває стійкості при постійному незадоволенні з боку батьків. Якщо тимчасові труднощі, які переживає дитина, роздратовують дорослих, виникає тривожність страх зр ... Читати далі »

Категорія: Головна сторінка | Переглядів: 475 | Додав: SveTik | Дата: 27 Бер 2017 | Коментарі (0)

 

КИНОКАЛЕЙДОСКОП 2016

1 июня в ККЗ «Юбилейный» состоялась торжественная церемония награждения призеров IV городского детского фестиваля-конкурса кино-видео работ «Кинокалейдоскоп».
Основателем и организатором фестиваля-конкурса является управление культуры Херсонского городского совета. Соорганизаторы: управление образования Херсонского городского совета; коммунальное предприятие «Киновидеопрокат» Херсонского областного совета; общественная организация «Фестиваль Кинокимерия».
Фестиваль «Кинокалейдоскоп» проводится ежегодно. В этом году он был посвящен 25-летию Независимости Украины. Школьники получили задание снять короткометражные ленты на темы: «Люблю Украину», «Выдающиеся украинцы».
Победителей лично поздравили Сергей Черевко - советник городского головы и Елена Рузгис - и.о. заместителя городского головы, начальник управления социальной поли ... Читати далі »

Категорія: Головна сторінка | Переглядів: 514 | Додав: SveTik | Дата: 11 Чер 2016 | Коментарі (0)